Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži carinskog deklaranta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata se zahtijeva srednja ili visoka stručna sprema, 3 do 5 godina radnog iskustva na području carinjenja i položen ispit za ovlaštenog carinskog zastupnika. Prijavite se putem linka.

Tetra Pak zapošljava stručnjaka za automatizaciju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Zahtijeva se iskustvo poznavanja rješenja za automatizaciju, elektrotehniku ili elektroniku i kontrolu procesa te odgovoran i samostalan pristup radu. Prijavite se!

Ziegler d.o.o. zapošljava kontrolora kvalitete (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac traži 2 radnika koji posjeduju  srednju, višu ili visoku stručnu spremu, vozačku dozvolu kategorija B,C te je poželjno dvogodišnje radno iskustvo u odjelu proizvodnje vozila. Prijavite se ovdje.

Oganj d.o.o. traži asistenta u odjelu računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Radno vrijeme je fleksibilno, puno ili nepuno, također poslodavac uz to omogućuje mentora koji kandidata uvodi u posao i daje detaljne radne upute za rad te je na raspolaganju tijekom radnog vremena. Prijavite se ovdje.

Camaloon traži administratora u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb-Jankomir. Poslodavac nudi rad na puno radno vrijeme, poticajno i ugodno radno okruženje te rad u brzorastućem internacionalnom poduzeću čiji se globalno konkurentan koncept stalno poboljšava. Prijave se zaprimaju putem linka.

KTC d.d. traži prodavača na benzinskoj stanici (m/ž). Mjesto rada je Prilesje. Za posao je potrebna srednja stručna sprema i radno iskustvo. Prijavite se ovdje.

Strabag BRVZ d.o.o. traži suradnika u odjelu bilance (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi raznoliko i zanimljivo područje rada u dinamičnom međunarodnom timu, mogućnost razvoja i redovito usavršavanje u organizaciji Akademije koncerna. Prijave se zaprimaju putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se zahtijeva srednja stručna sprema, odgovornost prema poslu i orijentacija na kupce te je radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Prijave se zaprimaju putem linka.

Mediji-sve O d.o.o. traži osobu za rad na poziciji digital marketing expert (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac omogućuje stimulativno radno okruženje u marketing timu, povremeni rad od kuće, rad na velikim klijentima i prepoznatljivim internim projektima te bruto rang plaće od 13000-18000kn. Prijave se zaprimaju putem linka.

Dupin d.o.o. zapošljava pomoćnog skladišog radnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Kandidatu će se pružiti mogućnost usavršavanja, neradni vikendi, redovna primanja i isplata božićnica. Prijavite se ovdje.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije