Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pregledajte zato ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kopun i Kopun d.o.o. traži specijalista obračuna plaća (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera i poznavanje računovodstvenih propisa, spremnost za kontinuirani razvoj i učenje te minimalno dvije godine iskustva na sličnim poslovima. Potrebno je poznavanje MS Office paketa. Poslodavac nudi dinamičan posao unutar ugodnog okruženja, kontinuirani razvoj i stjecanje novih znanja te ugovor na neodređeno. Prijavite se do 5.2. putem linka.

SmartIS d.o.o. traži nova pojačanja na pozicijama Atlassian/ Jira ITSM Consultant (junior/senior) (m/ž), Project Manager (junior/senior) (m/ž) i Business development manager (m/ž). Posao se odvija u Zagrebačkoj županiji. Nude se odlični radni uvjeti u organiziranom i opuštenom okruženju, upoznavanje i rad s najnovijim tehnologijama, profesionalni razvoj te mogućnost napredovanja i osobnog razvoja. Prijave su otvorene do 1.2. Aplicirajte.

Venair traži pojačanje na poziciji Junior sales representative B2B (m/f) u Zagrebu. Posao obuhvaća otvaranje akviziciju klijenata, razvoj i održavanje dobrih odnosa s postojećim i novim klijentima i slično. Poslodavac osigurava kompetitivnu plaću i atraktivne bonuse. Uvjeti su minimalno viša stručna sprema te godina do dvije radno iskustva u prodaji. Potrebna je spremnost na putovanja, vozačka dozvola B kategorije i odlično znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Lost d.o.o. zapošljava komercijalista nabave (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 9.2. Posao obuhvaća samostalno ugovaranje poslovnog odnosa s dobavljačima, traženje novih te unapređenje suradnje, nabavu IT proizvoda te praćenje stanja na IT tržištu, pooć u pripremi postupaka javne nabave. Poslodavac osigurava stimulativna i stabilna primanja te rad u vrlo dinamičnom poslovnom okruženju. Postoji mogućnost napredovanja. Prijavite se na linku.

Oganj d.o.o. zapošljava asistenta u servisu (m/ž) u Zagrebu. Prijavite se najkasnije do 5.2. Poslodavac nudi stimulativne pogodnosti, dodatne edukacije i mentorstvo. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog ili računarnog smjera, poznavanje računalnih mreža, vrlo dobro poznavanje rada u Microsoft okruženje, odgovornost i temeljitost u radu. Aplicirajte.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 9.2. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Medika d.d. u potrazi je za stručnim suradnikom u računovodstvu (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 1.2. Uvjeti jesu srednja ili viša stručna sprema, minimalno trogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, odlično poznavanje MS Office-a, organiziranost i točnost. Poželjno je znanje engleskog jezika. Aplicirajte na linku.

New Yorker d.o.o. traži suradnika u prodaji (m/ž) u Zagrebu i Zaprešiću. Prijave su otvorene do 7.2. Potrebna je srednja stručna sprema, orijentacija prema kupcima, sklonost timskom radu, vještina komuniciranja i fleksibilnost te motiviranost za rad u prodaji. Zadaci uključuju savjetovanje kupaca, rad na blagajni, prezentaciju robe. Prijavite se.

Tvrtka 4sec d.o.o. traži projektanta/ sistem inženjera za mrežne tehnologije (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.2. Radni zadaci uključuju planiranje i projektiranje rješenja za nadzor i upravljanje IT sustavima, kontinuitanu edukaciju, podršku i savjetovanje partnerima u svim fazama projekta. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera, otvorenost i spremnost na učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja te samostalnost u radu. Aplicirajte.

Novo Nordisk zapošljava na poziciji suradnik u kliničnik ispitivanjima/ Clinical Research Associate (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 2.2. Odgovornosti radnog mjesta obuhvaćaju organizaciju i koordinaciju provođenja kliničkih ispitivanja prema standardima dobre kliničke prakse, osiguravanje usuglašenosti istraživanja s protokolom, provjeravanje i praćenje kliničkih aktivnosti te rad na terenu. Od kandidata se traži hrvatsko državljanstvo, završen studij (poželjno) zdravstvenog usmjerenja te minimalno dvogodišnje iskustvo rada u kliničkim ispitivanjima. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: biro, burza rada, ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije