Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

posao.hr traži pojačanje na poziciji savjetnik za selekciju i zapošljavanje (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 21.7. Posao podrazumijeva svakodnevnu komunikaciju s klijentima, unaprjeđenje i produbljivanje suradnje s klijentima te stvaranje i održavanje uzajamnog uvažavanja i povjerenja, suradnju s međunarodnim udruživanjima portala za zapošljavanje i klijentima iz drugih zemalja itd. Očekuje se minimalno godina dana radnog iskustva u prodaji, napredno znanje engleskog ili njemačkog jezika, vozačka dozvola B kategorije, napredno znanje korištenja računala te interes za tematiku zapošljavanja. Prijavite se.

Medika d.d. zapošljava stručnog suradnika u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.7. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema poželjno ekonomskog smjera, godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje MS Office alata, orijentiranost na detalje i pedantnost te motiviranost za daljnjim razvojem u području računovodstva. Aplicirajte.

Kadus d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Marketing Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 13.8. Potreban je završen diplomski sveučilišni studij iz ekonomije smjera marketinga ili managementa, minimalno pet godina radnog iskustva u marketingu, razvijene vještine i znanja u digitalnom marketingu, menadžerske i komunikacijske vještine, problem solving vještine, time management vještine i izvrsno znanje engleskog jeziku u govoru i pismu. Poslodavac nudi stalni radni odnos na puno radno vrijeme, službeni laptop i mobitel te mogućnosti dodatnog obrazovanja i razvoja. Prijavite se.

Pliva d.o.o. traži pojačanje u Zagrebu na pozicijama: stručnjak za regulatorne poslove (m/ž), menadžer za nabavna rješenja (m/ž), voditelj Grupe (m/ž) – Centar financijskih aktivnosti (m/ž). Potrebno je relevantno iskustvo rada, iskustvo u vođenju tima, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine te otvorenost prema promjenama i sposobnost prihvaćanja novih ideja. Prijavite se.

KFC zapošljava djelatnika u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 22.7. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno vrijeme, fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću u sektoru ugostiteljstva, mogućnost razvoja karijere i isplate dodatnog bonusa. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava u Zagrebu na pozicijama dispečer u pozivnom centru (m/ž) i vozač (m/ž). Potrebna je izražena komunikativnost, spremnost na rad u smjenama, napredno poznavanje MS Officea, aktivno znanje engleskog jezika, fleksibilnost i sklonost timskom radu te aktivna vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Lonia zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni put do posla, božićnicu, uskrsnicu i dar za djecu te mogućnost napredovanja. Aplicirajte.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama čistač (m/ž) i kuhar (m/ž) u Vrbovcu. Rok prijave je 9.8. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijavite se putem linka.

Andromont zapošljava instalatera vode/ grijanja/ klimatizacije/ ventilacije (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 21.7. Potrebna je srednja stručna sprema za pojedina zanimanja. Provjerite više i aplicirajte.

posao.hr za klijenta traži uredskog pomoćnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 19.7. Posao obuhvaća zadatke organiziranja i koordiniranja, administrativne poslove, provedbu financijskih zadataka, održavanje kontakata i suradnju s računovođom, raspoređivanje i pripremu računovodstvenih dokumenata, nabavu opreme potrebne za rad ureda, evidentiranje elektroničkih i papirnatih pisama i slično. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, sposobnost rješavanja problema i naglašene komunikacijske vještine, računalne vještine i odlično baratanje uredskim alatima Office, precizan rad i organiziranost, zainteresiranost za tehničke znanosti te znanje engleskog ili mađarskog jezika na komunikacijskoj razini. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije