Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

McDonald’s zapošljava računovođu (m/ž) i Customer & Business Insights Supervisora (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.9. Uvjeti za rad su visoka stručna sprema, minimalno dvije godine rada, napredne vještine u MS Office alatima i aktivno znanje engleskog jezika. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte.

VB Savjeti d.o.o. traži pojačanje na poziciji Junior Sales Representative (m/ž). Posao se odvija u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj te sjevernoj Bosni i Hercegovini. Rok prijave je 13.9. Uvjeti su komercijalno obrazovanje, poznavanje tržišta, iskustvo u prodaji, socijalne kompetencije i snažna orijentiranost na kupca. Potrebno je poznavanje poslovnog engleskog jezika. Prijavite se.

Fero-Term d.o.o. traži voditelja IT odjela i glavnog sistem administratora (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 13.9. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rok, stimulativna primanja i nagrađivanja, rad u ugodnom, inovativnom, dinamičnom i timskom okruženju. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje serverskih infrastruktura, softverske i hardverske prirode. Prijavite se na linku.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava djelatnike u autopraoni (m/ž), automehaničara (m/ž) i prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Poželjne su vještine i osobine odgovornost, savjesnost u obavljanju radnih zadataka, pedantnost, sklonost timskom radu i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Metro zapošljava na pozicijama: specijalist za planiranje potražnje (m/ž), Talent Expert (m/ž), Key Account Manager (m/ž), Learning and Development Expert (m/ž), voditelj odjela (m/ž), voditelj odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž). Lokacije rada su diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 21.9. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.9. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava na pozicijama: vozač visokoregalnog viličara (m/ž), brigadir podešivač u odjelu sastavljanja proizvoda (m/ž), sastavljač proizvoda (m/ž) i alatničar strojne obrade (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Potrebna je KV, VKV ili srednja stručna sprema, a poželjna je stručna osposobljenost za rukovanje viličarom. Potrebna je sklonost timskom radu, inicijativa i želja za učenjem. Aplicirajte.

ZG Gama-2007 d.o.o. traži blagajnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 14.9. Odgovornosti uklučuju rad s gostima na blagajni, izdavanje računa i naplatu sukladno zakonskim i internim propisima, pridržavanje standarda i slično. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja te mogućnost dodatne stimulacije na plaću. Prijavite se ovdje.

Gi Group zapošljava na pozicijama trainer (m/ž), workforce manager (m/ž), workforce planner (m/ž), team leader (m/ž), training & quality manager (m/ž), solution coach (m/ž), operations manager (m/ž), junior HR generalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac nudi odličnu reputaciju odgovornog poslodavca, dobrodošlicu, tim spreman pomoći, multinacionalno okruženje. Prijavite se.

Brokenships d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.9. Prednost imaju pedantne, uljudne i optimistične osobe koje vole rad s ljudima, modernu kuhinju te poznaju hrvatska vina. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije