Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Volonterski centar Zagreb traži koordinatora organizacijskog poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.11. Posao obuhvaća vođenje financijskog, administrativnog i uredskog poslovanja, sudjelovanje u osiguravanju financijskih sredstava i slično. Uvjeti su spremnost na dinamičan rad i timsku suradnju, radno iskustvo u organizacijskom i financijskom menadžmentu, izvrsne organizacijske i komunikacijske vještine, iskustvo u volontiranju. Aplicirajte ovdje.

Neborex traži konstruktora za izradu građevinskih nacrta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 2.11. Potrebni su minimalno srednja stručna sprema, samostalnost i temeljitost u radu, poštivanje rokova i poznavanje AutoCAD-a. traži se znanje njemačkog jezika. Provjerite više i aplicirajte.

CCC traži prodavača (m/ž) u Zagrebu – Buzin i Avenue Mall. Rok prijave je 23.10. Uvjeti su srednja stručna sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, komunikativnost, dobre organizacijske vještine. Poželjno je radno iskustvo u prodaji. Prijavite se ovdje.

Moneo traži operatera / blagajnika za rad u automat klubu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Sesvete, a rok prijave 3.11. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, komunikacija s posjetiteljima, spremnost na rad u smjenama. Prijavite se putem linka.

Tepih Centar d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.10. Uvjeti su završena srednja škola, minimalno tri godine iskustva u skladištu, samostalnost i odgovornost. Prednost donosi položeni ispit za viličara. Prijavite se.

Macel plin traži inženjera elektrotehnike (m/ž) i plinoinstalatera (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 25.10. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, viša ili visoka struka elektrotehničkog smjera, dobro poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi redovita primanja i ugovor o radu na neodređeno. Prijavite se.

Sattel d.o.o. traži djelatnika za montažu plastičnih kanalica i za provlačenje optičkih kabela (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.10. Traži se više osoba na poziciji za stalni radni odnos. Aplicirajte ovdje.

Oganj d.o.o. zapošljava na poziciji Informatičar / Asistent u odjelu poslovnih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.11. Poslodavac nudi stimulativne pogodnost, dodatne edukacije, mentorstvo, zapošljavanje na puno radno vrijeme. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

Og grafika d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž) u Jastrebarskom. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema te sklonost učenju i usavršavanju. Radno iskustvo nije važno, ali je prednost. Prijavite se ovdje.

Brucha traži radnika u prodaji (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 3.11. Prednost donosi poznavanje CAD-a. Uvjeti su znanje njemačkog jezika u govoru i pismu, komunikacijske vještine te spremnost na timski rad. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije