Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) u Zagrebu. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete, i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom, putem ‘brze prijave’.

Tvrtka LSG Building Solutions d.o.o., jedna je od vodećih tvrtki i partner je za sva tehnička rješenja u zgradarstvu i infrastrukturi. Djeluje u više zemalja EU, te u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori, a u Hrvatskoj je prisutna od 2007. godine. Zbog obujma posla zapošljava inženjera strojarstva (m/ž) u Zagrebu. Potrebno vam je trogodišnje radno iskustvo na velikim projektima u području GHV i elektro instalacija, kao i pečat ovlaštenog inženjera te dobre organizacijske sposobnosti i samostalnost u radu. Plaća je u rasponu od 6.000 kn do 9.000 kn – i više nego dovoljno razloga za klik i prijavu!

Harvey Norman, jedno od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih poduzeća današnjice, zapošljava na pet pozicija u Zagrebu. Traži: prodavača u Odjelu kuhinja (m/ž), skladištara (m/ž), prodavača u Odjelu namještaja i druge djelatnike. Provjerite sve pozicije na linku, brzo se odlučite za omiljenu i izvršite prijavu do 07.07. Ostalo je još jako malo vremena…

Grawe zapošljava dva predstavnika prodaje u Zagrebu. Na ovom poslu radit ćete na terenu s postojećim i novim strankama, u cilju ostvarenja svojih prodajnih ciljeva. Stoga, ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, ovu priliku ne biste trebali propustiti. Aplicirajte!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i 12 000 djelatnika, zapošljava na 9 pozicija u Zagrebu i traži kadrove poput: Marketing Specialista for Adriatics region, Slovenian market (m/ž), administratora (m/ž), software engineera (m/ž) i brojne druge djelatnike. Provjerite kompletnu ponudu poslova na linku i sretno s prijavama.

McDonald’s, najveći lanac brze hrane, zapošljava radnike/ce u restoranu na čak 8 pozicija u Zagrebu. Očekuje vas plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, te brojni benefiti poput božićnice i regresa. Ako tražite sigurno i stabilno radno mjesto – ovo je idealna prilika.

Dekada komunikacije d.o.o., dio grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanja u cijeloj Europi i širom svijeta, trenutno nudi zaposlenje na tri pozicije: Key account manager (m/ž), servisni tehničar (m/ž) i građevinski inženjer / tehnički savjetnik (m/ž). Provjerite uvjete na linku i prijavite se do 28.07.

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina,  trenutno zapošljava projektanta / konstruktora (m/ž) u Zagrebu i Kutini. Glavne odgovornosti obuhvaćaju vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, praćenje realizacije projekta. Rad se obavlja u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima. Nude vam se brojne mogućnosti i benefiti, stoga ne oklijevajte s prijavom.

Dupin d.o.o., jedan od vodećih distributera konditorskih proizvoda vrhunskih inozemnih brendova u regiji, zbog povećanog opsega poslovanja traži djelatnike na pet pozicija. Vozač – dostavljač (m/ž), prodavač (m/ž), tek su dvije izdvojene pozicije. Provjerite ostatak na linku i prijavite se na onaj natječaj koji najbolje odgovara vašim kompetencijama.

CCC ima raspisan natječaj za računovođu – bilancistra (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko knjiženje ulaznih faktura (domaćih i stranih), obračune PDV-a i pripremu popratnih obrazaca ‘imate u malom prstu’, a uz to imate i minimalno dvogodišnje radno iskustvo, VŠS/VSS, znanje engleskog jezika i odlično poznajete MS Office paket, nemate što čekati – prijavite se.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite.

Sretno.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Više iz kategorije