U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom, češćom na Jadranu i uz njega.
Uz zahladnjenje kiša će u gorskim predjelima već ujutro prijeći u susnježicu i snijeg, a poslijepodne i navečer snježne oborine moguće su i ponegdje u nizinama unutrašnjosti.
Vjetar na kopnu slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, mjestimice s jakim udarima, a u Slavoniji sjeverozapadni.
Na Jadranu će bura jačati na jaku i olujnu, a na jugu Dalmacije će veći dio dana puhati jugozapadnjak i jugo.
Na kopnu temperatura zraka uglavnom od 1 do 6 °C.
Na Jadranu najniža od 7 do 11, a najviša dnevna do 14 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...