U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno oblačno, u unutrašnjosti povremeno s oborinom na granici kiše i snijega.
Na Jadranu prijepodne sunčana razdoblja, a na krajnjem jugu može pasti malo kiše.
Navečer i u noći kiše će mjestimice biti i drugdje duž obale.
Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni.
Na većem dijelu Jadrana umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a na jugu Dalmacije bura će okrenuti na umjereno jugo koje će prema večeri jačati.
Najniža jutarnja temperatura od -2 do 2, na Jadranu od 5 do 9, a najviša dnevna između 1 i 5 na kopnu te 10 i 15 °C na Jadranu.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...