U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima.
Na južnom dijelu Jadrana mjestimice izraženiji pljuskovi s grmljavinom te obilna oborina, uglavnom u prvom dijelu dana.
Vjetar slab i umjeren južni i jugoistočni, navečer i u noći sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će jugo slabjeti i prolazno okrenuti na jugozapadnjak i južni vjetar, a prema kraju dana na buru.
U prvom dijelu dana na južnom Jadranu jugo će još biti jako i olujno.
Najviša dnevna temperatura uglavnom od 10 do 15 °C, ponegdje u gorju malo niža.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...