U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Ljubav ne poznaje granice, ni one geografske, a niti bilo koje druge. To vrlo dobro zna i novinarka, voditeljica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić Tabaković koja nerijetko romantične geste svog ‘muža puža’, kako naziva Tarika, dijeli na društvenim mrežama.
Čega se Tarik ovog puta domislio?
Trebao je s njom ići na putovanje u Sarajevo koje je odgodio zbog poslovnih obaveza, ali joj je poslao zlatnu ružu koju je dostavio iz Beograda.
Nije poanta u poklonima i darivanju, već u znaku pažnje, kako je navela i ona, što pokazuje kako im ljubav blista u zlatu čak i onda kad ih razdvaja daljina koja nije prepreka pravoj ljubavi.
Poznata je činjenica kako oboje zbog posla zaista mnogo putuju, ali to ni malo ne igra ulogu u njihovoj velikoj ljubavi.
Hani, osim u poslu, i u ljubavi cvjetaju ruže – i to zlatne!
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...