Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Mango Moda d.o.o. zapošljava na pozicijama Sales Assistant – Part Time (m/ž) i Stockroom Assistant – Full Time (m/ž) u Zagrebu. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, odgovornost i marljivost, pozitivan pristup radu te fleksibilnost u radu. Aplicirajte.

Welmax traži prodajnog predstavnika (m/ž) i poljsko – hrvatskog prevoditelja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 28.10. Od novih se članova tima očekuju orijentiranost na cilj, kreativnost, komunikacijske vještine, želju za ostvarivanjem rezultata, spremnost na suradnju i timski rad te pozitivan i proaktivan stav. Prijavite se.

FINA traži tehničara za održavanje opreme – referenta (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 26.10. Poslodavac očekuje srednju stručnu spremu strojarskog smjera, pola godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, pasivno znanje engleskog jezika, osnovno poznavnaje Worda i Excela, spremnost na rad u smjenama. Prijavite se.

Proficio zapošljava samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 1.11. Uvjeti su radno iskustvo u računovodstvu najmanje dvije godine, znanje i vještine nužne za samostalno vođenje cjelokupnog procesa računovodstva, poželjno je i iskustvo rada u Diventa sustavu te MS Officeu. Prijavite se ovdje.

Sebastus Sailing d.o.o. traži prodajnog agenta za nautički turizam yacht charter (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 26.10. Potrebno je napredno korištenje njemačko i engleskog jezika u govoru i pisanju te iskustvo u yachr charter industriji/ nautičkom turizmu. Od kandidata se traži položeni stručni ispit za voditelja poslova u turističkoj agenciji. Aplicirajte.

Odvjetničko društvo Ilej & Partneri d.o.o. traži recepcionara / administrativnog asistenta (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 1.11. Od kandidata se traži tečno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje rada na računalu, odlično poznavanje poslovne komunikacije, snažna i precizna usmjerenost na detalje te vozačka dozvola B kategorije. Prethodno iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Aplicirajte.

Deceuninck d.o.o. traži radnika u logistici / skladištara (m/ž) u Dugom Selu. Prijave su otvorene do 31.10. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema tehničkog ili drugog usmjerenja, poželjno iskustvo na poslovima logistike i skladištenja, poznavanje procesa u logistici i skladištenju, komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije i sposobnost upravljanja viličarem. Aplicirajte.

Arena zapošljava voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.10. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, petogodišnje radno iskustvo, odlično poznavanje zakona iz računovodstva, poreza i financija, odgovornost, organiziranost, praktičnost i slično. Traži se iskustvo u razvijanju, motiviranju i vođenju timova. Prijavite se.

Residence Grupa zapošljava djelatnika u wellnesus (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.11. Poželjno je znanje masaže tijela, depilacija, ljubaznost, profesionalnost, urednost, volja za učenjem i usavršavanje tretmana u ponudi. Očekuje se minimalno godina dana iskustva. Prijavite se ovdje.

Žepoh zapošljava prodavača (m/ž) i komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 26.10. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog ili trgovačkog smjera, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije te je prednost iskustvo u prodaji na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije