‘Procurio’ video obračuna Boysa i Torcide na Branimirovoj, desetak Torcidaša pretuklo slučajnog prolaznika

NAVIJAČKI OKRŠAJ NASRED BRANIMIROVE, HAJDUKOVI NAVIJAČI NAPALI PROLAZNIKA

  • Sport
  • Objavljeno 27.05.2019
  • Piše: admin

Uoči jučerašnjeg derbija Dinama i Hajduka došlo je do fizičkog obračuna navijačkih skupina, Bad Blue Boysa i Torcide. Navijači su se sukobili nedaleko od stadiona, na Branimirovoj, a potom su se preselili na obližnju livadu.

Policija je brzo odreagirala, a nakon što se čuo zvuk policijske sirene, navijači su se razbježali. Nekolicina je ipak privedena.

Video sukoba pojavio se na društvenim mrežama.

Međutim, dok je ovo bio klasični navijački okršaj, desetak Trocidaša odvažilo se napasti jednog slučajnog prolaznika. Naime, Torcidaši su čoporativno pretukli jednog prolaznika koji nije imao apsolutno nikakve veze s utakmicom te je hodao u smjeru suprotnom od stadiona.

“Izdvojeni slučaj dogodio se nešto iza 18 sati na raskrižju Ulica Donje svetice i kneza Branimira kada je grupa gostujućih navijača bez povoda teško ozlijedila 32-godišnjaka, a koji nije pripadnik niti jedne od navijačkih skupina niti je na sebi imao bilo kakva obilježja. Odmah po dojavi o događaju, policijski službenici su u blizini mjesta događaja zatekli i doveli u službene prostorije ukupno 15 gostujućih navijača od kojeg broja je četvero maloljetnih. Nad 12 se provodi kriminalističko istraživanje s ciljem prikupljanja obavijesti i korisnih saznanja vezano uz počinjenje kaznenog djela “Teška tjelesna ozljeda”.

Napadnuti i teško ozlijeđeni prolaznik Ivan C. vraćao se s obiteljskog ručka i išao u smjeru suprotnog od onog koji vodi prema stadionu i kojim su se kretali navijači Hajduka. Oni su ga napali nakon što su izašli iz vozila na križanju dok je žrtva čekala na semaforu. Bacili su je na pod, a njih desetak ju je tuklo”, izvijestila je policija o ovom sramotnom događaju.

 

Foto: Screenshot

Tagovi: bbb, Torcida,

Više iz kategorije