Imamo odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kofein d.o.o. zapošljava Senior Copywritera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.8. Potrebne su izražene komunikacijske i prezentacijske vještine te minimalno pet godina agencijskog iskustva. Poslodavac nudi sudjelovanje u zanimljivim projektima, dinamičnu i nasmijanu radnu okolinu, drage i odgovorne kolege. Prijavite se.

Strabag BRVZ d.o.o. zapošljava na pozicijama Senior Software Developer (m/ž), Mitarbeiter internationale Client-Software-Bereitstellung (m/ž), Junior Backend – / ERP-Developer (m/ž), Senior Backend – / ERP-Develper (m/ž), Mitarbeiter IT-Servicedesk (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 1.9. Aplicirajte.

Gi Group zapošljava na poziciji Junior HR Generalista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 13.8. Potrebna je visoka sprema društvenog smjera, minimalno godinu iskustva, komunikativnost i otvorenost novim iskustvima, proaktivnost i spremnost na učenje i preuzimanje odgovornosti, vrlo dobro poznavanje MS Office paketa te znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad u dinamičnom internacionalnom okruženju, stalno učenje i profesionalni razvoj. Prijavite se.

Medika d.d. zapošljava stručnog suradnika u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 30.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje MS alata, orijentiranost na detalje i pedantnost, motiviranost za daljnjim razvojem u području računodstva. Prijavite se ovdje.

Pepco zapošljava mlađeg računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 19.8. Uvjeti su završena najmanje viša škola, poznavanje poreza i računovodstvenih propisa, poznavanje načela upravljanja imovinom i načela o kretanju dokumentacije, godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te vrlo dobro poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, rad u međunarodnom okruženju i prijateljsku organizacijsku kulturu, popust za zaposlenike i dodatne benefite. Aplicirajte.

Andersson & Sjöblom Technical Management d.o.o. zapošljava na poziciji Civil Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 31.8. Potrebno je znanje engleskog jezika, a poznavanje švedskog je prednost. Prijavite se.

Answear.com S.A. zapošljava na pozicijama SEM Specialist – Croatian market (m/ž), Performance Marketing Specialit – Croatioan market (m/ž), E-Commerce Specialist – Croatian market (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 22.8. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva, poznavanje SEO i Google Ads-a, analitičnost, poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Shimano zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž) za Hrvatsku. Rok prijave je 14.8. Poslodavac nudi atraktivnu mjesečnu plaću, službeni automobil, timski duh i podršku. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i viša stručna sprema. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta traži računovođu (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 12.8. Potrebna je minimalno srednja stručna, iskustvo u računovodstveno-financijskim poslovima minimalno tri godine, izvrsno poznavanje rada na računalu te sklonost timskom radu. Prijavite se ovdje.

Arena zapošljava IT System administratora (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 15.8. Od kandidata se očekuje godina dana radnog iskustva na istim poslovima, minimalno srednja stručna sprema, proaktivnost, fleksibilnost, želja za stjecanjem novih znanja te napredno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije