Iii danas je taj dan! Derbi Dinamo – Hajduk na Maksimiru!

Igrači su, kažu, spremni i jedva čekaju utakmicu! ''Nismo se zadovoljili samo dobrom sezonom, već želimo staviti točku na i - pobijedii Hajduk u zadnjoj utakmici'' - rekao je Gavranović.

  • Sport
  • Objavljeno 16.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Danas je taj dan! Derbi Dinamo – Hajduk počinje danas u 15:00 sati na našem Maksimiru.

Uvjeti na terenu su, što reći osim – zimski, ali nema tih uvjeta s kojima se naši igrači ne mogu nositi! Kako kaže trener, a i sami igrači – spremni su!

– Hajduk je uvijek opasan. Uvijek protiv nas izvuku i daju nešto više. Ne moramo puno gledati njihove zadnje rezultate i igre, trebamo se koncentrirati na ovu utakmicu na Maksimiru. Moramo dati sve od sebe u tom susretu. Ne želimo pokvariti dojam cijele polusezone, želimo dobiti susret i otići potpuno sretni na odmor – Mario Gavranović

– Derbi je pred nama, zadnja utakmica ove godine. Svi smo nabrijani i jedva čekamo. Bez obzira na kojoj su poziciji na tablici, uvijek će to biti vječni derbi Dinamo – Hajduk. Igramo na našem Maksimiru… Želimo im pokazati našu moć, osjetiti energiju Zagrepčana, jer svi žele da dobijemo Hajduk. Važan je to susret za nas, nismo se zadovoljili samo dobrom sezonom, već želimo staviti točku na i – pobijediti Hajduk u zadnjoj utakmici. Radujemo se i spremno čekamo. Ne želimo staviti niti jednu mrlju na ovu sezonu. Želimo završiti u pozitivnom tonu – nastavio je Mario Gavranović za GNK Dinamo.

BJELICA O UTAKMICI

– Teren je u dobrom stanju, grijani je travnjak, mislim da to neće biti problem. Veći je problem bila možda bura u prvoj utakmici – rekao je Bjelica pa za kraj odgovorio na pitanje o događanjima u Hajduku: – Ne bih komentirao događanja u klubu. Fokusirani smo samo na naš uspjeh i želimo našim navijačima priuštiti veliko zadovoljstvo. Znamo koliko im je bitno da pobijedimo Hajduk i napravit ćemo sve da tako i bude.

– Ovo je još jedna utakmica u nizu za nas, važna je. Želimo pobijediti i završiti sezonu kako smo igrali cijelu jesen. Imamo dovoljno energije za to, igrat će ekipa koja sutra bude u najboljem stanju. Par igrača nije skroz zdravo, ali igrat će samo najbolji u ovom trenutku i vjerujem u pobjedu. Naš je cilj tri boda, u svakoj utakmici neovisno o protivniku, samo nam je to u glavama.

FOTO: Youtube GNK Dinamo (screenshot)

Tagovi: derbi, dinamo, hajduk, maksimir, mario gavranović,

Više iz kategorije