Hollywoodske zvijezde stižu u naš grad!

Od Međunarodnog praznika rada ih možete 'upecati' na ulicama... Evo i o kome je riječ :)

  • Kultura
  • Objavljeno 28.03.2019
  • Piše: Antonela Verković

Baš na Praznik rada počinje snimanje akcijskih scena u hrvatskoj metropoli za nastavak akcijske triler-komedije “The Hitman’s Bodyguard 2”, odnosno “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, u režiji Patricka Hughesa.

Zvijezde koje dolaze na snimanje su Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds.

Kako ekskluzivno doznaje Jutarnji list, pregovori su odmakli već daleko, lokacije u Zagrebu su dogovorene, a samo snimanje po zagrebačkim ulicama trebalo bi trajati do 12. svibnja. U Zagrebu se producente zainteresirale lokacije u središtu metropole, a posebno dio oko muzeja Mimara i srednjoškolskog igrališta.

Kako nadalje navodi i saznaje Jutarnji list, producente je zanimala i lokacija Zapadnog kolodvora, a scene će se snimati i u muzeju Mimara te ZET-ovim tramvajima, a kulise u tramvajima bit će osmišljene spektakularno, akcijski, baš u stilu prvog dijela ove akcijske komedije!

U samom filmu Zagreb će glumiti baš Zagreb, za razliku od drugih dijelova Hrvatske gdje će film biti sniman. Naime, kao što je već poznato, snimanje nastavka ovog filma čije je prijevod u Hrvatskoj “Čuvaj me s leđa” održat će se i u Rovinju, koji bi prema nekim informacijama trebao glumiti talijansku amalfijsku obalu – navodi dalje Jutarnji.

Podsjetimo se…

Niste gledali prvi dio filma? Niste nikada čuli za njega? Vrijeme je da se to promijeni!

FOTO: Youtube screenshot

 

Tagovi: akcija, film, komedija, mimara, salma hayek, samuel jackson, snimanje, the hitman's bodyguard, tramvaj, zagreb, zet,

Više iz kategorije