Hari Rončević u Bestu 23.11.

Za Harijeve zagrebačke koncerte, uvijek se traži mjesto više, a njegovi nastupi u zagrebačkom hramu glazbe, Lisinskom imaju gotovo kultni status među obožavateljima ...

  • Lifestyle
  • Objavljeno 17.11.2018
  • Piše: Alan Srčnik

Ljubav zagrebačke publike i Harija Rončevića neupitna je. Riječ je o jednom od najosebujnijih glazbenika, čiji tekstovi nepogrešivo pogađaju srce i dušu. Kada se svemu tome nadoda dalmatinski humor, dobija se kombinacija, koju je jednostvano nemoguće ne voljeti – najavljuje i piše HIT Records u priopćenju za medije.

Za Harijeve zagrebačke koncerte, uvijek se traži mjesto više, a njegovi nastupi u zagrebačkom hramu glazbe, Lisinskom imaju gotovo kultni status među obožavateljima.

Sve to, i više, očekuje vas narednog petka 23.11.od 21 sat, u zagrebačkom klubu The Best, gdje vam Hari Rončević, zakazuje novo druženje i veliki koncert.

Zapjevao sam ili s gitarom, uz podršku klape, gudačkog orkestra ili svog banda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i posebno. Dvadeset i pet godina karijere, garancija su vrhunskog doživljaja, koji se pamti.

Takva glazbena priča savršeno se uklapa u #TheBestClassic program petkom, gdje koncerti u Bestu, počinju u ranijem terminu, od 21 sat, što je odlično vrijeme za sve željne kvalitetnog, ali i nešto ležernijeg provoda.

Ne propustite stoga novi zagrebački koncert – Hari Rončević, petak 23.11., klub The Best.

Ulaznice, po cijeni od 40kn potražite putem sustava eventim.hrhttp://www.eventim.hr/hr/izvodjac/hari-roncevic-887/profile.html, ili na dan koncerta na ulazu u klub, 60kn.

Foto: Mario Drausnik (HIT Records)

Tagovi: best, hari rončević, koncert,

Više iz kategorije