HAK: Prometna prognoza za danas

Pojačan promet očekuje se na gradskim cestama i obilaznicama. Na brojnim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi kolnika ...

  • Lifestyle
  • Objavljeno 08.11.2018
  • Piše: Alan Srčnik
Vozit će se po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima.
Ujutro i prijepodne na cestama u unutrašnjosti moguća je mjestimična magla. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.
Pojačan promet očekuje se na gradskim cestama i obilaznicama. Na brojnim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi kolnika, pa se zbog privremene regulacije prometa povremeno vozi u koloni ili uz zastoje. Vozače pozivamo na dodatni oprez i strpljenje.

Dionica autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan bit će zatvorena u noći 7./8.11.2018 u vremenu od 20:00 do 05:00 sati. Obilazak: čvor Trakošćan-DC1-čvor Krapina, i obrnuto.

Pojačan promet osobnih vozila, povremeno u oba smjera, očekujemo na većini GP-a s Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom, a teretnih sa Srbijom i Slovenijom.

U pomorskom prometu ne očekujemo poteškoće.

Počelo je zimsko računanje vremena pa vozače motornih vozila podsjećamo da i tijekom dana moraju voziti sa uključenim dnevnim ili kratkim svjetlima.
Foto: Pixabay

Tagovi: hak, promet, stanje na cestama,

Više iz kategorije