HAK: Budite iznimno oprezni!!

Vozit će se po mokrim i skliskim kolnicima, a gorju ponegdje je moguća susnježica ili snijeg... Zbog jakog vjetra moguća ograničenja za određene skupine vozila!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 14.05.2019
  • Piše: Antonela Verković
Vozit će se po mokrim i skliskim kolnicima, a gorju ponegdje je moguća susnježica ili snijeg.. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na brojnim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi kolnika, pa se zbog privremene regulacije prometa očekuju kolone i povremeni zastoji. Vozače pozivamo na dodatni oprez i strpljenje.

Zbog jake bure s olujnim udarima moguća su ograničenje za određene skupine vozila duž Jadranske magsitrale (DC8), na podvelebitskoj dionici autoceste A1 te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb.
Na graničnim prijelazima Bajakovo, Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila.
Pojačan promet osobnih vozila očekujemo povremeno na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom.
Zbog juga i bure očekujemo poteškoće u pomorskom prometu.
FOTO: Pixabay ilustracija

Tagovi: ceste, hak, ograničenja, promet, radovi, stanje na cestama, vjetar, vozila,

Više iz kategorije