Grubnić otkrio svoju veliku tajnu: ‘Osjećao sam se kao da sam izgubio dah od boli’

''Znam da djelujem uvijek snažno, ali eto, i mene su jednom ranili, i to na smrt, boljelo je kao nikada ništa do tada'' - napisao je.

  • Lifestyle
  • Objavljeno 23.04.2019
  • Piše: Antonela Verković

Uskršnja epizoda emisije ‘Ples sa zvijezdama’ bila je napeta – nakon što su dobili tri desetke i jednu devetku za svoj bečki valcer, Marko Grubnić i Ela Vuković ipak su se u dvoboju morali natjecati protiv Damira Kedže i Helene Janjušević.

Pobjeda je Marku Grubniću omogućila daljnje natjecanje.

Ne samo da mu je pobjeda značila zbog daljnjeg nastupa, nego i zbog svega u životu – ponajviše ljubavi i osjećaja.

Marko se na Instagramu ‘ogolio’ i podijelio svoju priču, a njegov tekst prenosimo u cijelosti.

Nedjelja je, upravo sam se probudio i odlučio da ću vam otkriti jednu tajnu… Moj večerašnji ples u @plessazvijezdama biti će s posvetom… Jednoj osobi s kojom sam pisao lijepu priču, a danas u tišini ispisujemo povijest… Bila je to ljubav najnježnija, a opet najgrublja do sada… Izvući ću večeras iz sebe tu bolnu i tužnu emociju koju sam ustvari odavno očistio i pospremio ju negdje duboko u srcu. Znam da djelujem uvijek snažno, ali eto, i mene su jednom ranili, i to na smrt, boljelo je kao nikada ništa do tada, točno se sjećam da sam izgubio dah od boli… Ožiljak se urezao zauvijek. Vraćam se večeras toj bolnoj emociji i plesat cu za Vas Bečki valcer upravo tako ranjen i ogoljen. Jednostavno tako želim, tako će biti najiskrenije, jer večeras će se na plesnom podiju dogoditi ljubavna priča, koja baš kao i moja nema sretan kraj… Siguran sam da je svatko iskusio nešto slično, nešto što ga je promjenilo na način da se nikada više ne može vratiti osobi koja je bio… Ipak, ja znam da će jednoga dana doći netko tko će me zagrliti tako snažno da će sve moje slomljene djelove ponovno spojiti u jedno… Bit će ovo moj najemotivniji ples ikada.

View this post on Instagram

Nedjelja je, upravo sam se probudio i odlučio da ću vam otkriti jednu tajnu… Moj večerašnji ples u @plessazvijezdama biti će s posvetom… Jednoj osobi s kojom sam pisao lijepu priču, a danas u tišini ispisujemo povijest… Bila je to ljubav najnježnija, a opet najgrublja do sada… Izvući ću večeras iz sebe tu bolnu i tužnu emociju koju sam ustvari odavno očistio i pospremio ju negdje duboko u srcu. Znam da djelujem uvijek snažno, ali eto, i mene su jednom ranili, i to na smrt, boljelo je kao nikada ništa do tada, točno se sjećam da sam izgubio dah od boli… Ožiljak se urezao zauvijek. Vraćam se večeras toj bolnoj emociji i plesat cu za Vas Bečki valcer upravo tako ranjen i ogoljen. Jednostavno tako želim, tako će biti najiskrenije, jer večeras će se na plesnom podiju dogoditi ljubavna priča, koja baš kao i moja nema sretan kraj… Siguran sam da je svatko iskusio nešto slično, nešto što ga je promjenilo na način da se nikada više ne može vratiti osobi koja je bio… Ipak, ja znam da će jednoga dana doći netko tko će me zagrliti tako snažno da će sve moje slomljene djelove ponovno spojiti u jedno… Bit će ovo moj najemotivniji ples ikada, vidimo se na @novatv_ u 20.15 💞

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

I bio je, zaista, reakcije publike bile su ispunjene snažnim osjećajima koje je ovaj plesni par prenio kroz pokrete, a publika prepoznala, a oduševljenje su mnogi dijelili i u komentarima.

‘Pamtit ću ovaj bečki valcer do kraja života’ – napisao je.

FOTO: Instagram (@markogrubnic)

 

Tagovi: emocije, grubnić, instagram, ljubav, marko grubnić, osjećaji, ples sa zvijezdama, poruka,

Više iz kategorije