Foto: Sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma

Sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma održavalo se od 21. do 25. studenoga u sedam dvorana Zagrebačkog velesajma

  • Lifestyle
  • Objavljeno 26.11.2018
  • Piše: Alan Srčnik

Najveći regionalni sajam video igara i popratne industrije Reboot Infogamer održan je prethodnih dana, a zaključno s vikendom, na Zagrebačkom velesajmu, gdje su osim hit igara, posjetitelji mogli isprobati najnoviju tehnologiju video-igara i sudjelovati na e-sport turniru.

Sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma održavalo se od 21. do 25. studenoga u sedam dvorana Zagrebačkog velesajma, s preko 100 nezavisnih izlagača iz cijele Europe i šire.

Osim neovisnih proizvođača na sajmu su se svojim hitovima predstavili brojni svjetski giganti industrije video-igara, poput ASUS-a, Activisiona, Ubisofta, Blizzarda, CroTeama, Gamepiresa, Nintenda i dr.

Najveći rivali na tržištu konzola Microsoftov Xbox i Sonyev Playstation također su bili prisutni. Microsoft je prvi puta na našem tržištu predstavio novu konzolu Xbox One X, dok je Playstation predstavio ekskluzivne igre za svoju konzolu Playstation 4, koje izlaze na jesen i zimu.

Japanska izdavačka kuća Konami na Velesajmu je predstavila svoj hit Pro Evolution Soccer 2019, najpopularniju video igru simulacije nogometa.

Na sajmu je također bio organiziran turnir u Fortniteu, najpoznatijoj video igri današnjice, za što su bila osigurana 32 vrhunska računala.

Na sajmu je za posjetitelje bilo pripremljeno preko 800 konzola i računala na kojima su mogli isprobati najveće i najnovije hitove među igricama.

Sajam je posjetilo više od 50.000 ljudi iz svih krajeva Hrvatske i okolnih zemalja.

GALERIJA

Tagovi: infogamer, reboot,

Više iz kategorije