FOTO: Marijana Batinić uhvaćena na fotki sa svojim “gentlemanom”..

Marijana se na Instagramu pohvalila "boljom polovicom", barem po opisu ispod fotografije.. Čini se da njen "gentleman" obavlja sve za nju!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 06.12.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Marijana Batinić, na Instagram se profilu pohvalila svojim “gentlemanom”.. Ako ste mislili da je muškarac, jest, ali ne onakav kakvim ste ga zamislili!

U pitanju nije Gospodin Savršeni, niti “ljubav sa sela”, ali sudeći po opisu, on je puno više od savršenog..

U pitanju je njen pas! Ovaj je “American Gentleman” zaista poseban po mnogočemu – čini se da osim uloge kućnog ljubimca obavlja mnoge druge funkcije.

Doktor u kući, radijator koji ne troši energiju, usisavač, terapeut.. Pa ovo je multifunkcionalna životinja!

Kažu, pas je čovjekov najbolji prijatelj, al’ Marijani je, bit će, pas i desna ruka!

View this post on Instagram

Zovu ga American Gentleman, ali on je puno vise od toga… Nasa je dadilja i butler, usisavac koji mase repom kad padne nesto sa stola, radijator koji ne trosi struju, tableta za smirenje bez nuspojava, doktor u kuci, spuzva koja pobrise sve nase negativne emocije, nasa velika ljubav, najbolji prijatelj i terapeut… 🐾❤🐷 . Iako su znanstvenici godinama tvrdili da je veza psa i vlasnika svedena na zadovoljavanje njihove potrebe za hranom i sigurnošću, nova istraživanja pokazuju ono što vlasnici pasa oduvijek znaju – da psi mogu voljeti covjeka. Istrazivanja pokazuju i to da u obiteljima s kućnim ljubimcem djeca i obitelji su zdravije, uravnoteženije i sretnije. . Jos niste nabavili psa? 🐕❤ Sto cekate? 😳 . #bostonterrier #youonlyliveonce #yolo #wearebetterwithpets #purina #purelove #nisamjauteglirasla #marijanabatinic

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

Izvor: Instagram

Tagovi: instagram, Marijana Batinić, pas,

Više iz kategorije