FOTO: 4. Antivalentinovo ugošćuje odlična glazbena imena, pogledajte koja!

4. je Antivalentinovo posebno, ali nećemo vam reći zašto dok ne pročitate članak.. P.S., ovogodišnji slogan glasi "Ništa ljubav, samo obitelj!"

  • Kultura
  • Objavljeno 21.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Danas je otkriveno kako će se 4. Antivalentinovo pod sloganom “Ništa ljubav, samo obitelj!” održati i u Zagrebu i Ljubljani te će po prvi puta u oba grada biti u pitanju prošireni program uz odličan stand up i Studio smijeha.

U Zagrebu se sprema na lokaciji Boćarskog doma, 8. i 9. veljače, a prvi potvrđeni izvođači za zagrebačko izdanje su idejni začetnici Let3, jedinstveni Rambo Amadeus i riječki Turisti. Sveukupno će u 2 dana nastupiti 8 velikih, regionalnih izvođača, a ostala imena biti će potvrđena uskoro.
Osim Zagreba, Ljubljana će prepoloviti radni tjedan te 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču po prvi puta imati svoje antivalentinovsko iskustvo.

Za novo izdaje Antivalentinova su u ponudi i limitirane ulaznice za četvero. Cijena za dva dana je 300 kuna što je samo 37,50 kuna po osobi po danu. U četvrtak 22. studenog počinje prodaja ulaznica po early bird cijenama i dostupne su u sljedećim varijantama: jedna osoba – jedan dan – 60 kuna | jedna osoba – festivalska – 100 kuna; dvije osobe – jedan dan – 100 kuna | dvije osobe – festivalska – 180 kuna. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

A šećer za kraj, evo kako se Let3 sprema za nadolazeći koncert:

AntiValentinovo IV !!!!!

Objavljuje Let3Subota, 17. studenoga 2018.

Izvor: Muzika.hr/Facebook

Tagovi: antivalentinovo, koncerti, ljubljana, zagreb,

Više iz kategorije