Donosimo vam odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Gi Group zapošljava na pozicijama: Senior Software Design Engineer (m/ž), Senior Hardware Design Engineer (m/ž), Engineering Hardware Project Manager (m/ž), Senior Software Validation Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 5.10. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Keindl Sport zapošljava asistenta u knjigovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 27.9. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, poznavanje MS Office paketa i korištenje Interneta, a prednost donosi iskustvo rada u Wand sustavu. Posao obuhvaća knjiženje i evidenciju ulaznih računa, obračun i knjiženje putnih naloga i slično. Prijavite se.

Manpower zapošljava za potrebe klijenta referenta nabave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 30.9. Obvezno je radno iskustvo i potrebno je napredno poznavanje asortimana i tržišta građevinskih proizvoda. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Easy Consult d.o.o. za potrebe klijenta traži pojačanje na poziciji Senior Recruiter (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 30.9. Očekuje se trogodišnje iskustvo rada, praktično isksutvo, posvećenost, orijentiranost na posao, sposobnost rada u međunarodnom timu. Prijavite se.

Scalable Global Solutions d.d. zapošljava na pozicijama Junior Developer Backend and / or Frontend (m/ž) i Solution Architect (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac nudi mogućnost rada od kuće. Prijave se zaprimaju do 1.10. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana rada, poznavanje engleskog i njemačkog jezika te mogućnost putovanja. Prijavite se.

KFC zapošljava voditelja smjene (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 4.10. Potrebno je iskustvo u organizaciji te vođenju tima, a traži se osoba koja je uzor drugim djelatnicima i zna kako ih motivirati. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim pozicijama. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, redovno povećanje plaće svaku godinu, fleksibilno radno vrijeme te bonus i nagrade u skladu s osobnim rezultatima. Aplicirajte.

Welmax zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) i poljsko – hrvatskog prevoditelja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.10. Poslodavac nudi posao u opuštenoj i dinamičnoj atmosferi, potrebnu edukaciju, stimulativna primanja i bonuse. Aplicirajte.

Benetton zapošljava prodavača u prodavaonici (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 27.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća prodavanje tekstilne odjeće i obuće. Aplicirajte ovdje.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Business Development Manager MICE (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 16.10. Poslodavac očekuje petogodišnje radno iskustvo, izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine, kritičko razmišljanje i rješavanje problema, napredno korištenje MS Officea i CRM sottwarea. Prijavite se ovdje.

Agra-trgovina d.o.o. zapošljava asistenta u postprodaji (m/ž). Mjesto rada je Gornji Stupnik, a prijave su otvorene do 1.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema u području elektrotehnike, mehatronike ili druge tehničke naobrazbe, ekonomije, prometa, znanje engleskog u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada u PCu. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije