Donosimo vam odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

SEB mku & p d.o.o. traži prodavača / trgovca (m/ž) u Zagrebu. Vaša zaduženja biti će prezentacija, prodaja robe ui savjetnovanje kupaca, rad na blagajni te nadopuna i slaganje robe. Prijaviti se možete do 11.12.2021., a to možete učiniti pute brze prijave.

Tepih Cenat d.o.o. zapošljava krojača / šivača (m/ž) zavjesa na odjelu tekstila. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 15.12.2021. Potrebno je iskustvo u krojenju i šivanju, a poželjno je da ono bude u segmentu šivanja zavijesa i laganog tekstila, no ako ne posjedujete dovoljno iskustva poslodavac će vam omogućiti potrebnu edukaciju. Prijavite se ovdje.

Möbel Land d.o.o. traži skladištara (m/ž). Mjesto rada je Zaprešić / Jankomir, Zagreb. Prijave traju do 15.12.2021. Posao obuhvaća utovaranje, istovaranje i pretovar robe te zaprimanje i kontrolu robe. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. traži osobu koja će izvršavati posao voditelja (m/ž) platforme voća i povrća u Kloštar Ivaniću. Novozaposleni biti će zadužen za upravljanje radom platforme, organiziranje i rukovođenje procesa rada i radnika unutar skladišta. Prijaviti se možete putem linka.

Maral d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) na benzinskoj postaji u sjeveroistočnom dijelu grada Zagreba. Potrebna je spremnost na timski rad i rad u smjenama te komunikativnost, ljubaznost i uslužnost. Prijave se zaprimaju putem linka.

Zamax Plin d.o.o. traži logističara (m/ž). Mjetso rada je Zagreb – Resnik, a rok za prijavu je 31.01.2022. Posao obuhvaća organizaciju cjelokupnog procesa od dolaska do isporuke plinskih boca. Prijavite se ovdje.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava specijalista (m/ž) za održavanje u Zagrebu. Prijavite se do 17.12.2021., a poslodavac će Vam omogućiti siguran posao i stimulativna primanja, rad u međunarodnom okruženju, popust za zaposlenik te dodatne benefite nakon 2 godine. Prijavite se putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži menadžera za regulatorne poslove za sterilne proizvode (m/ž). Rad se obavlja u Zagrebu. Kandidat mora imati visoku stručnu spremu ili minimalno 300 ECTS-a s PMF Kemije, Kemijske tehnologije, Biotehnologije, Prehrambene tehnologije ili Farmacije, minimalno 5 godina radnog iskustva u regulatornim poslovima, poželjno u registraciji lijekova na tržištu SAD-a, 2 godine radnog iskustva sa sterilnim proizvodima te izvrsno znanje engleskog jezika. Dodatne informacije i obrazac za prijavu potražite na linku.

Kruljac d.o.o. traži tehničkog crtača (m/ž). Mjesto rada je Rakitovec, a prijave se zaprimaju do 16.12.2021. Novozaposleni biti će zadužen za izmjeru prostora na terenu, rad u uredu na pripremi nacrta za proizvodnju, naručivanje materijala te konzultaciju sa klijentima i projektantima. Prijavite se ovdje.

Mango Moda d.o.o. traži osobe koje će raditi kao pomoćnici (m/ž) u prodaji na pola ili na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb. Poželjno je da je kandidat vedrog duha kako bi kupcima pristupao s osmijehom iskazujući srdačan stav i spremnost za usluživanje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave do 13.12.2021.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije