Dođite na najljepšu utrku u gradu!

Ovog vikenda Park Maksimir bit će u fokusu događaja :)

  • Događanja
  • Objavljeno 05.04.2019
  • Piše: Antonela Verković

Sve one koji brinu o svom zdravlju i bave se rekreativno ili profesionalno raznim sporotvima, pozvani su da se uključe u zanimljivu utrku u prekrasnom Maksimiru kojom se promovira podizanje svijesti o važnosti fizičke aktivnosti za ljudsko zdravlje.

Povodom Svjetskog dana zdravlja, atletski klub Maksimir u subotu, 6. travnja organizira 5. izdanje utrke ”Maksimirski minus zwei cener”!

GNK Dinamo podržat će ovaj hvalevrijedan projekt kako bi pozvao svoje navijačice i navijače na važnost brige o zdravlju, te je za sve sudionike utrka osigurao zagrijavanje uz stručne trenere prije svih utrka

Kako prenosi organizator, utrka je prava prilika za boravak u prirodi za cijelu obitelj, a u ovogodišnjem izdanju organizatori su pripremili čak sedam dječjih utrka u različitim kategorijama – za djecu vrtićke dobi, cicibane te limače i mlađe kadete. Prijave za dječje utrke bit će na licu mjesta na sam dan utrke počevši od 9:30 sati. Odrasle osobe moraju se prijaviti za utrku i to putem web stranice https://www.utrka.com/.

Dječje utrke počinju od 10:00 sati na livadi kod Mogile, gdje će se održavati cjelokupni program. Na toj lokaciji bit će postavljen i Dinamov štand, a sve će natjecatelje zabavljati i maskota lav Plavko. Klub je za djecu i dodjelu nagrada najboljima pripremio i prigodne suvenire Dinama.

„Posebnost ovogodišnje utrke jest u tome što smo dječji program proširili većim brojem utrka, upravo kako bismo usadili svijest o važnosti fizičke aktivnosti od najranije dobi. Sva djeca koja požele sudjelovati u utrci moći će se prijaviti na licu mjesta u subotu i ne plaćaju kotizaciju. U suradnji s profesionalnim trenerima iz AK Maksimir i GNK Dinamo osigurali smo im i zagrijavanje prije same utrke. Osim toga, dječjoj utrci pridružit će se i Dinamova službena maskota Plavko kako bi ih animirala i podržala prije same utrke“, najavio je Andrija Damjanović iz Atletskog kluba Maksimir, što prenosi GNK Dinamo.

FOTO: Maksimirski minus zwei cener Facebook događaj

Tagovi: andrija damjanović, gnk dinamo, maksimir, park maksimir, utrka,

Više iz kategorije