Doček 2019.: I ove će godine trg biti mjesto najboljeg novogodišnjeg tuluma u gradu

Provjerite što vas sve čeka u najluđoj noći u godini na Trgu bana Jelačića...

  • Zagreb
  • Objavljeno 29.12.2018
  • Piše: Lucija Tokić

Nova godina polako kuca na vrata, silvestarska noć je pred nama. Kao i uvijek s veseljem ćemo ispratiti staru i dočekati novu godinu za koju se nadamo da će biti bolja od svoje prethodnice…

Sigurni smo da je većina naših sugrađana i sugrađanki odabrala destinaciju i novogodišnji “outfit” za najluđu noć u godini.

I ove je godine pripremljen raznovrstan program za još jedan “ludi i nezaboravni” doček na Trgu bana Jelačića…

DJ Akademija

Zagrijavanje će početi na Silvestrovo u 21,30 sati, okupljene će zabavljati renomirani DJ-i okupljeni u projektu “DJ Akademija”. Riječ je o prvoj hrvatskoj školi za DJ-eve, pokrenutoj 2005., jedinoj takvoj instituciji u ovom dijelu Europe. Akademija okuplja renomirane predavače s iskustvom rada u klubovima, a brojni polaznici koji su završili njihov program imali su prilike raditi u velikim klubovima i na brojnim manifestacijama, poput Ultra Europe festivala.

Četiri tenora 

Nakon seta elektronske glazbe na pozornicu glavnog zagrebačkog trga u 22,30 sati stići će “Četiri tenora” – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak koji će uz pratnju Revijskog orkestra i pod dirigentskom palicom Dinka Apellta, izvesti agramerske pjesme.

“Četiri tenora” su svoj glazbeni put počeli 2016. kada su bili gosti klapama u ‘Lisinskom’. Na tom koncertu oduševili su publiku koja ih je ispratila ovacijama i od tada su postali prava atrakcija ljubitelja klasične, klapske i popularne pjesme.

Čestitka gradonačelnika i Hladno pivo

Na pozornicu će potom doći gradonačelnik Bandić koji će, uz već tradicionalni vatromet, u društvu sa sugrađanima, odbrojavati posljednje minute ove godine te svima čestitati Novu 2019.

U prvim minutama Nove godine, na Trgu bana Jelačića nastupit će “Hladno pivo”. Nastup tog zagrebačkog benda bit će kruna proslave njihovog 30. rođendana.

foto: Pixabay (ilustracija)

 

 

 

Tagovi: doček nove godine, nova godina, program, trg bana jelačića,

Više iz kategorije