U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano, razmjerno vjetrovito te danju toplije.
U drugom dijelu dana sa zapada postupni porast naoblake, a navečer i u noći ponegdje na sjevernom Jadranu može pasti malo kiše, u Gorskom kotaru i snijeg.
Ujutro je na kopnu mjestimice moguća magla.
Zapuhat će umjeren jugozapadni, u Slavoniji i Baranji jugoistočni vjetar, a na Jadranu jugo i južni vjetar u jačanju.
Najniža jutarnja temperatura između -10 i -5, na moru od 2 do 7, a najviša dnevna većinom od 3 do 8, na Jadranu od 9 do 13 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...