Dinamo danas igra pred praznim tribinama u Slovačkoj – Nismo jedini ‘divljaci’

Nažalost igramo pred praznim tribinama. Iako je to prednost za nas, uvijek je lijepo igrati pred navijačima - veli Bjelica za GNK Dinamo

  • Sport
  • Objavljeno 25.10.2018
  • Piše: Alan Srčnik

Stručni stožer i igrači Dinama uputili su se u srijedu prema Slovačkoj gdje ih danas od 18:55h očekuje utakmica 3. kola UEFA Europa lige protiv Spartaka iz Trnave. Utakmica će bito odigrana pred praznim tribinama, zbog kazne koju je Spartak dobio zbog rasizma – piše i javlja na službenoj internetskoj stranici GNK Dinamo.

Evo kako je utakmicu najavio trener Nenad Bjelica:

– Nažalost igramo pred praznim tribinama. Iako je to prednost za nas, uvijek je lijepo igrati pred navijačima. Nije to nikakav problem za nas. Spremni smo, jedva čekamo i nadamo se pobjedi. Dilaver ima slomljeno rebro, Majer i Leovac nisu tu. Ostali su spremni. Idu s nama Šitum i Moro, i to je to. Nadamo se dobrom rezultatu i vjerujemo u dobar rezultat.

– Oni su dobra momčad koja možda nema individualnu kvalitetu kao Fenerbahce i Anderlecht, ali imaju jako dobru momčadsku igru. Sigurno će biti teško, ali ne i nepremostivo. Mi smo fokusirani sad samo na taj susret, ne na to što nam to može donijeti. Želimo dobiti utakmicu, kao sve do sada i idemo s pobjedničkim gardom.

– Treba ići korak po korak. Fokusiramo se na danas i tako se ide do cilja, stepenica po stepenica; sad je pred nama treća stepenica. Dinamo ne trpi prosjek i mi ne želimo prosjek, želimo biti najbolji.

Mario Šitum optimističan je uoči puta: – Sigurno da smo spremni za utakmicu, želimo pobjedu. Opasan su protivnik, igraju tvrdi nogomet, ali mi smo spremni. Čeka nas nenogometna atmosfera nažalost jer neće biti gledatelja, ali imamo motivacije za susret. Ne treba imati alibije, znamo po što idemo. Imamo dobru priliku, imamo dobru momčad i očekujemo bodove. Ima dosta utakmica, ali imamo veliku šansu.

Jednako misli i mladi Dani Olmo: – Znamo da je Trnava jaka u obrani i napadu. Bit će teško, ali spremni smo. Idemo po pobjedu. Iako je prazan stadion znamo da će utakmicu na televiziji gledati puno naših navijača i da će svi biti uz nas. Imamo svoj cilj, imamo veliku šansu i trebamo dobiti utakmicu. Svi vjerujemo u to.

Tagovi: bjelica, dinamo, liga uefe, uefa liga,

Više iz kategorije