Današnja ‘tekma’ nije samo derbi, već – proslava naslova prvaka! Evo što Vas sve čeka!

I prigodne majice u prodaji :)

  • Sport
  • Objavljeno 26.05.2019
  • Piše: Alan Srčnik

GNK Dinamo ovim putem poziva sve navijače da na stadion Maksimir u nedjelju, 26. svibnja dođu što ranije, zabave se u fan zonama i na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini prije početka derbija i atraktivne koreografije prilikom izlaska igrača na teren, kao i za proslavu naslova prvaka! – piše hrvatski prvak na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Utakmica Dinamo – Hajduk počinje u 19:00 sati, a ulazi maksimirskog stadiona bit će otvoreni od 17:00 sati. Kako bi navijači izbjegli gužvu oko stadiona i na ulazu na tribine pozivamo sve da dođu što je ranije moguće.

Sve navijače pozivamo da se prije utakmice zabave u fan zoni na Sveticama kod bacača diska, a od 17 do 22h fan zone će biti otvorene također i unutar stadiona – ispod tribine istok i tribine zapad!

Na stadionu će biti organiziran zabavni program, uz javljanje s terena s brojnim poznatim licima pa svakako pozivamo sve gledatelje da budu na svojim mjestima već od 18 sati.

FAN ZONA SVETICE

Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 15 do 22 sata, a uz glazbu i DJ-a navijači će se moći zabaviti uz bogatu ugostiteljsku ponudu.

Preporučamo korištenje javnog gradskog prijevoza ili taksi prijevoza do stadiona s obzirom na to da se očekuje posebna prometna regulacija, kao i velika gužva kako će se bližiti početak utakmice.

POGODNOST ZA NAVIJAČE

Dinamo i Taxi Cammeo pripremili su posebnu pogodnost za navijače Dinama povodom derbi utakmice i proslave naslova prvaka na Maksimiru!

Sve vožnje taxi Cammeom koje završavaju na stadionu Maksimir imaju popust od 10%. Popust vrijedi u nedjelju, 26.5., od 15:00h do 18:00h!

Gdje možete kupiti suvenire Dinama?

Subota, 25.5.

FAN SHOP Stadion Maksimir: 09:00 – 14:00 sati

NOVI FAN SHOP Jurišićeva 2a: 09:00 – 15:00 sati

Nedjelja, 26.5.

FAN SHOP Stadion Maksimir: 16:30 – 21:30 sati

NOVI FAN SHOP Jurišićeva 2a: 16:00 – 20:00 sati

Prodajna mjesta unutar stadiona Maksimir

Za vrijeme utakmice u nedjelju, 26.05. bit će otvoren Fan shop unutar stadiona ispod istočne tribine koji će raditi od 17:00 do 21:00h.

PRIGODNE MAJICE ”PRVACI 2019.”

Prigodne majice ”PRVACI 2019.” bit će u prodaji od četvrtka, 23.5., a cijena iznosi 49 kuna, kao uspomena na 49 godina od Dinamova zadnjeg europskog proljeća.

Isto tako, u ponudi je i nova majica ”Dinamo srce” po istoj cijeni od 49 kuna koju možete pronaći na svim prodajnim mjestima kluba.

Sve ostale suvenire, nove navijačke šalove i ostale artikle potražite na jednoj od naših lokacija.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Tagovi: derbi, dinamo, gnk dinamo, hajduk, hnk hajduk, maksimir, naslov, prva hnl, prvak,

Više iz kategorije