U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano i toplije.
U prvom dijelu dana uz promjenljivu naoblaku još mjestimice može pasti malo kiše.
Na kopnu će puhati umjeren sjeveroistočni vjetar.
Na Jadrana umjerena i jaka bura, uglavnom podno Velebita s olujnim udarima, prema večeri u slabljenju.
Najniža jutarnja temperatura od 3 do 8, na Jadranu od 8 do 12.
Najviša dnevna većinom između 11 i 16 na kopnu te od 16 do 20 °C na Jadranu.
FOTO: Pixabay
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...