U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno sunčano uz postupan porast naoblake sa zapada, najprije na sjevernom Jadranu te u zapadnim i sjeverozapadnim krajevima.
Ujutro lokalno moguća kratkotrajna magla.
Vjetar na kopnu slab, poslijepodne na istoku i umjeren istočni i jugoistočni.
Na Jadranu ujutro uz obalu slaba i ponegdje umjerena bura, potom jugoistočnjak u postupnom okretanju na sjeverozapadnjak.
Najviša dnevna temperatura uglavnom između 25 i 30 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...