U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U skladu s poboljšanjem epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, Hrvatski Crveni križ započinje novi ciklus osposobljavanja spasilaca.
Spasilac koji uspješno završi tečaj bit će osposobljen za profesionalni rad u spasilačkoj postaji na otvorenim vodama koji uključuje: spašavanje osoba iz vode, nadzor s nadzorne točke, prevenciju nesreća, djelovanje unutar spasilačkog tima, obavljanje ostalih zadaća unutar spasilačke postaje i pružanje prve pomoći.
Tečaju za osposobljavanje mogu pristupiti kandidati koji ispunjavaju sljedeće uvjete:
Tečajevi će se održati diljem Hrvatske prema slijedećem rasporedu.
Više informacija o postupku prijave dostupno je na poveznici.
foto: ilustracija
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...