U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Gradska društva Crvenog križa Zagrebačke županije i tijekom ovog mjeseca provode humanitarne akcije dobrovoljnog darivanja krvi.
“Ako ste dobrog zdravlja, odazovite se jer samo jedna doza krvi može spasiti čak tri života!”, istaknula je Drinka Sopta, v. d. ravnateljice Društva Crvenog križa Zagrebačke županije.
U svim akcijama darivanja krvi poštuju se mjere predostrožnosti po uputi Nacionalnog stožera i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Osigurana je fizička distanca, mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, a prostori se prije i poslije akcije darivanja krvi temeljito dezinficiraju.
Inače, tijekom krize izazvane koronavirusom društva Crvenog križa na području županije uspješno su organizirala akcije darivanja krvi te prikupila preko 1.000 doza te dragocjene tekućine.
foto: facebook (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...