Bilo je i vrijeme – Studentski Centar dobiva nove zahode

Ruglo SC-a ide u ropotarnicu povijesti

  • Lifestyle
  • Objavljeno 26.10.2018
  • Piše: Marko Leskovar

Radovi na novim zahodima, koji bi trebali biti primjereniji današnjem dobu, trebali bi biti završeni do 15. studenog, Studentski Centar javlja.

“Radovima je planirano postavljanje nove WC školjke kao i novih umivaonika, pisoara i nove slavine sa senzorom, brzog sušila za ruke i svih drugih sanitarija za nove zahode” pojasnio je sanacijski upravitelj SC-a Mirko Bošnjak. Također je nadodao da će i ulazna vrata u toalete biti zamijenjena novom aluminijskom stolarijom, a u prostoru će se izvesti i svi soboslikarski radovi.

Podsjetimo, godinama su studenti koji su dolazili na ručak ili do Student-servisa u širokom luku zaobilazili stare čučavce u prizemlju Studentskog centra i radije obavljali nuždu u zamjenskom toaletu, koji se nalazi na prvom katu zgrade. O ovim dotrajalim zahodima već se godinama piše, a studenti su nekoliko puta potpisivali peticiju za njihovo uklanjanje. Novi zahodi trebali su biti postavljeni do kraja ljeta, a Bošnjak je kašnjenje opravdao problemima s javnom nabavom i nadodao da će, sad kad je odabran izvođač radova, sve biti završeno na vrijeme.

Izvor: Zagreb Info

Foto: Žarko Bašić

Tagovi: studentski centar, zahodi,

Više iz kategorije