Bandić smijenio Hasanbegovića, Esih i Lederer

Bandić radi i na bolovanju - ljubav je pukla pa su navedeni gradski zastupnici smijenjeni...

  • Politika
  • Objavljeno 12.12.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Milan Bandić ne miruje ni u bolnici, smijenio je gradske zastupnike Neovisnih Za Hrvatsku Brunu Esih, Anu Lederer i Zlatka Hasanbegovića.

Ljubav je vjerojatno pukla zbog učestalih sukoba koji su se pogotovo zaoštrili nakon posjeta predsjednika gradske skupštine grada Jagodine, Dragana Markovića Palme. Za osvetu mu je trojac odbio dati potporu za novi gradski proračun.

Najveći gubitnici ovog poteza su Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih koji su smijenjeni sa svojih pozicija u kulturnim institucijama. On tako više nije član Upravnog vijeća Muzeja grada Zagreba, a ona je ostala bez mjesta u Upravnom vijeću Koncertne dvorane Lisinski.

Lederer je ostala na poziciji pročelnice Gradskog ureda za kulturu, a za njezinu smjenu trebala bi se raspisati posebna procedura.

“Mi smo bili koalicijski partneri, ali uvijek smo vodili svoju politiku. Ako se s nečim nismo slagali, javno bi to rekli. Mi nismo za političku trgovinu i sigurno je da nećemo podržati prijedlog proračuna na sjednici skupštine “, komentirala je Ana Lederer za 24 sata.

Izvor: Zagreb.info

Tagovi: Ana Lederer, bandić, Bruna Esih, Hasanbegović,

Više iz kategorije