Amer Gojak: Ispunili smo što je Bjelica tražio, ostavili Anderlecht bez prilike

Trener Nenad Bjelica također je rekao kako su njegovi igrači napravili sve što je tražio od njih uoči ovog gostovanja ...

  • Sport
  • Objavljeno 05.10.2018
  • Piše: Alan Srčnik

Ofenzivni vezni igrač Amer Gojak, koji je zabio drugi pogodak u Dinamovom trijumfu od 2-0 nad Anderlechtom, rekao je kako su igrači hrvatskog prvaka ispunili sve što je trener tražio od njih ne dopustivši domaćinu da stvori prilike.

“Stvarno sam presretan zbog pobjede. Odlično smo odigrali, čitava ekipa. Tijekom čitavih 90 minuta nismo dopuštali Anderlechtu da stvori neku priliku ili da se razigra. Ispunili smo sve što je trener od nas tražio”, rekao je 21-godišnji Gojak podno stadiona Constant Vanden Stock u Bruxellesu.

Trener Nenad Bjelica također je rekao kako su njegovi igrači napravili sve što je tražio od njih uoči ovog gostovanja.

“Imali smo puno prilika, ali dobro je završilo, s 2-0 smo zadovoljni, idemo s tri boda kući. Trebamo nastaviti i dalje ovako, ne trebamo se ničega i nikoga bojati”, dodao je Gojak.

Fenerbahče je u četvrtak pobijedio s 2-0 Spartaka iz Trnave, a Dinamo iduće gostovanje ima u Trnavi.

“To će sigurno biti teško gostovanje, oni ondje igraju agresivno pa ćemo i mi morati odgovoriti tako. Ali idemo utakmicu po utakmicu, iduća je protiv Rudeša i to nam je sada najbitnija utakmica. U njoj moramo pobijediti. A o Trnavi ćemo razmišljati kada dođe na red”, zaključio je nogometaš Dinama iza kojega je četrnaest utakmica ove sezone, a protiv Anderlechta je postigao svoj prvi pogodak.

Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Tagovi: anderlecht, dinamo, europska liga, gojak,

Više iz kategorije