Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam super vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Samoboru, Lučkom, Zagrebu-istok i Buzinu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 22.6.

Medika d.d. traži stručnog suradnika/farmaceutskog tehničara (m/ž) i stručnog suradnika na poslovima javne nabave (m/ž) u Zagrebu. Neki od uvjeta su znanje rada na računalu, komunikacijske i organizacijske vještine i odgovornost u svakodnevnom obavljanju posla. Potrebna je srednja stručna sprema, a prednost donosi smjer farmaceutskog tehničara. Aplicirajte ovdje.

Pliva zapošljava na poziciji stručnjak za prodajne usluge i podršku kupcima (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 18.6. Potrebni su uvjeti minimalno petogodišnje iskustvo rada na srodnim poslovima, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje MS Office-a, operativno iskustvo s radom u ERP sustavu te izražena proaktivnost i odlične komunikacijske vještine. Prijavite se.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 21.6. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

CCC Hrvatska d.o.o./ Halfprice zapošljava voditelja/poslovođu prodavaonice (m/ž), zamjenika voditelja/zamjenika poslovođe prodavaonice (m/ž) i prodavača (m/ž). Mjesto rada je Westgate Shopping City-Zaprešić, a aplicirati možete do 16.6. Traže se motivirane osobe za rad u novoj prodavaonici s novim brendom na tržištu. Prijavite se.

Tinkal d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Jankomiru-Zagreb. Rok prijave je 18.6. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme s mogućnosti produženja ugovora. Prijavite se.

Welmax premium d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: administrativni referent/referent za naplatu (m/ž), informatičar (m/ž), prodajni predstavnik (m/ž), poljsko-hrvatski prevoditelj (m/ž), administrativni djelatnik/akviziter u kontakt centru (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 21.6. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 21.6. Poželjne su vještine odgovornost, savjesnost u obavljanju zadataka, pedantnost, sklonost timskom radu. Traže se odgovorne i dinamične osobe sa iskustvom od najmanje godinu dana rada. Aplicirajte ovdje.

Ziegler d.o.o. zapošljava programskog inženjera – inženjera elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 30.6. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

Elez d.o.o. zapošljava računovodstvenog djelatnika (m/ž). Mjesto rada je Sesvetski Kraljevec, a prijave su otvorene do 17.6. Poslodavac nudi primanja do 8.000 kuna, ugodnu radnu atmosferu, timsku susretljivost i odlične uvjete. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije