Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o. traži specijalista za foto i video opremu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Traži se specijalizirana osoba koja će izvršavati prodaju profesionalne foto i video opreme te ostale popratne opreme iz ponude. Prijave se zaprimaju do 27.01.2022. putem linka.

Posao.hr (za klijenta) traži PR menadžera (m/ž). Rok za prijavu je 25.01.2022. Arapkso veleposlanstvo sa sjedištem u Zagrebu zapošljava PR-a sa iskustvom i obveznim znanjem hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem brze prijave.

Oglasnik d.o.o. zapošljava Senior Java Script Developera (m/ž) i Junior Java Script Developera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Traži se kandidat s minimalno 3 godine radnog iskustva kako bi imao dovoljno stučnosti i znanja za projektiranje, izradu prototipa i razvoj novih aplikacija te razvoj i održavanje postojećih. Prijavite se putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava stručnjaka za upravljanje problemima u operacijama IT podrške (m/ž) u Zagrebu. Kandidat mora imati završenu minimalno višu stručnu spremu tehničkog usmjerenja, dok prednost ostvaruju kandidati s ITIL certifikatom. Prijavite se do 30.01.2022. putem brze prijave.

Harley-Davidson Zagreb traži mehaničara / servisnog tehničara (m/ž). Prijaviti se možete do 28.01.2022. Traže motiviranu osobu zainteresiranu za rad u moderno opremljenom servisu. Prijavite se jednostavno putem brze prijave.

Arabesca d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 24.01.2022. Zaposlenik će obavljati posao prodaje kave i ostalih artikala u maloprodajnoj prodavaonici. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

TŽV Gredelj d.o.o. postao je dio Tatravagonke a.s. te želi nastaviti s razvojem i započeti uspješan rad. Zapošljava na sljedeće pozicije: CNC operater (ž/m), NC operater na Borwerku (ž/m) i strojobravar (ž/m). Prijave se zaprimaju do 24.01.2022. putem brze prijave.

Oglasnik d.o.o. traži sistem administratora (m/ž) koji će voditi brigu o serverima i opremi te održavati radne stanice. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 31.01.2022. putem linka.

Amrest Adria d.o.o. / KFC zapošljava voditelja smjene (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 25.01.2022. Poslodavac nudi stabilno radno mjesto s redovnim primanjima, fleksibilno radno vrijeme te konkurentnu plaću s dodacima i bonusima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Zamax Plin d.o.o. traži vozača kamiona (m/ž). Traži se osoba s vozačkom dozvolom B+C, a poželjno je i E kategorije te kod 95, prednost je posjedovanje ADR-a ali može se i naknadno položiti. Kandidat koji ispunjava tražene uvjete može se prijaviti do 30.01.2022. putem brze prijave.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije