Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Q Experience d.o.o. zapošljava na poziciji specijalist za brigu o korisnicima – francuski i engleski jezik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a postoji mogućnost rada od kuće. Posao podrazumijeva tečno poznavanje francuskog jezika, dobro ili vrlo dobro poznavanje engleskog jezika, dobro poznavanje MS Officea, pouzdanost i timski duh. Aplicirajte.

Pliva d.o.o. zapošljava na pozicijama znanstveni suradnik/ analitičar (m/ž), viši inženjer održavanja laboratorijske opreme (m/ž), inženjer kritičnih sustava (m/ž), viši stručnjak za SAP administraciju (m/ž), vodeći stručnjak za zaštitu na radu i sigurnost procesa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Savski Marof, a prijave su otvorene do 24.9. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Scalable Global Solutions d.d. zapošljava na pozicijama Junior Developer Backend and / or Frontend (m/ž) i Solution Architect (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac nudi mogućnost rada od kuće. Prijave se zaprimaju do 1.10. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana rada, poznavanje engleskog i njemačkog jezika te mogućnost putovanja. Prijavite se.

VB Savjeti d.o.o. traži pojačanje na poziciji Junior Sales Representative (m/ž). Posao se odvija u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj te sjevernoj Bosni i Hercegovini. Rok prijave je 23.9. Uvjeti su komercijalno obrazovanje, poznavanje tržišta, iskustvo u prodaji, socijalne kompetencije i snažna orijentiranost na kupca. Potrebno je poznavanje poslovnog engleskog jezika. Prijavite se.

Camaloon zapošljava na pozicijama Procurement Manager (m/ž), Customer Support Coordinator (m/ž), Customer Experience Specialist (m/ž), Customer Support Specialist (m/ž), Business Manager (m/ž), Business Development Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3.10. Aplicirajte.

Eurolift d.o.o. zapošljava montera dizala (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 14.10. Potrebno je poznavanje rada s alatima, sklonost timskom radu, a obvezno je iskustvo u struci. Prijavite se.

NTH Mobile d.o.o. traži pojačanje na poziciji specijalist za pravne poslove (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 24.9. Poželjne su dvije godine iskustva u radu, izvrsno poznavanje trgovačkog, ugovornog i radnog prava, samostalnost u radu, usmjerenost na rezultate i proaktivnost u rješavanju problema, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Remax Centar nekretnina zapošljava agenta posredovanja u prometu nekretnina (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Velika Gorica, a prijave su otvorene do 20.9. Prethodno radno iskustvo je prednost, a najveća prednost je upornost, poduzetnost i strast za novim znanjima. Prijavite se.

Grawe zapošljava procjenitelja – likvidatora za motorna vozila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.9. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema tehničke struke, iskustvo rada na istim ili sličnm poslovima, dobro poznavanje autoindustrije i rezervnih dijelova vozila. Prijavite se ovdje.

Metro zapošljava na pozicijama: specijalist za planiranje potražnje (m/ž), Talent Expert (m/ž), Key Account Manager (m/ž), Learning and Development Expert (m/ž), voditelj odjela (m/ž), voditelj odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž). Lokacije rada su diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 21.9. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije