Ako se u potrazi posla, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme, s tradicijom dužom od 125 godina, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava IT tehničara (m/ž) u Zagrebu. Ovaj poslodavac u Hrvatskoj djeluje od 2000. godine, zapošljava više od 250 djelatnika u dva proizvodna pogona, pa ako smo vas dovoljno zainteresirali, više detalja provjerite na linku.

Maxmar grupa d.o.o. za područje cijele Hrvatske zapošljava diplomiranog inženjera agronomije (m/ž), inženjera građevine-niskogradnja (m/ž) te na još 6 zanimljivih pozicija. Provjerite ih sve na linku, odaberite radno mjesto sukladno svojim znanjima i kvalifikacijama te aplicirajte do 14.05.

Major Internacional d.o.o. upravlja Luckia Casinima i pripada španjolskoj grupaciji Luckia Gaming Group te je u tri desetljeća svoga postojanja postala jedna od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj.  Trenutno ima raspisanu poziciju za zaštitara / recepcionera (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su za prijavu licenca za zaštitara, poznavanje engleskog jezika, ljubaznost i iskustvo s gostima. Ako navedene kvalitete imate „u malom prstu“, prijavite se.

Zigante Tartufi d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista Horeca (m/ž) u Zagrebačkoj županiji. Rad na terenu, prodaja robe, naplata, praćenje tržišta i obilazak kupaca, osnovne su odgovornosti na ovom radnom mjestu.  Skloni ste timskom radu? Uz to se možete pohvaliti dvogodišnjim iskustvom iz područja komercijalnih poslova? Vjerojatno ste baš vi idealni kandidat za ovu poziciju, okušajte sreću i prijavite se.

Dnevna soba d.o.o. traži više djelatnika za radno mjesto konobara ili šankera (m/ž) u caffe baru „LIVING ROOM“ u Arena centru. Prva plaća za konobara iznosi 5 000 kn dok je za šankera 5 360 kn. Nadalje se plaća dogovara s poslodavcem, a u skladu s postignutim rezultatima. Potrebno je jednogodišnje iskustvo, te velika doza komunikativnosti i ljubaznosti. Sve bitno doznajte na linku i pravovremeno se prijavite.

Institut IGH d.d., vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu, zapošljava na 5 pozicija u Zagrebu. Traže se projektant ekspert za prometnice (m/ž), inženjer za elektro-nadzor (m/ž), te brojni drugi djelatnici. Sve radne pozicije možete provjeriti na linku. Uz dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Republici Hrvatskoj, svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom ovaj poslodavac snažno je iskoračio prema inozemnim tržištima te danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Dovoljno motivacije za klik i prijavu. Sretno!

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga i trenutno ima raspisan natječaj na poziciji: viši specijalist za razvoj i inovacije (m/ž) u Zagrebu. Od vas se očekuje završen fakultet iz  društvenog, tehničkog ili prirodoslovnog smjera. Također, trebate imati i petogodišnje radno iskustvo, razvijene komunikacijske vještine, kreativnost te sklonost timskom radu i kontinuiranom učenju. Poslodavac vam nudi rad na neodređeno vrijeme, s probnim rokom od 6 mjeseci, te izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju. I više nego dovoljno razloga za klik na link.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. predstavljaju jednu od vodećih pekarskih industrija u regiji, a trenutno nude zaposlenje na 5 pozicija u Zagrebu. Skladištar (m/ž), pekar (m/ž), tek su mali dio ponuđenih radnih mjesta. Ako želite postati dio ovog dinamičnog tima, prijavite se na jedan od ponuđenih natječaja  i ne zaboravite: s pekarnom Klara počinje dan!

LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava na 4 pozicije u Zagrebu. Potrebni su djelatnici na pozicijama: Regional Sales Manager (m/f), Senior Sales Assistant (m/f), Visual Merchandiser (m/f) i Prodavač (m/ž). Riječ je o poslodavcu koji zapošljava više od 22 000 ljudi u 18 zemalja svijeta, u prodajnoj mreži s više od 1 700 prodavaonica. Dinamično okruženje, odlični uvjeti, sve vas to očekuje – aplicirajte!

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž). Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Tagovi: posao, posao.hr,

Više iz kategorije