U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U većem dijelu zemlje barem djelomice sunčano i uglavnom suho.
U unutrašnjosti ujutro ponegdje magla, ponajprije u gorskim krajevima te u Posavini.
Oblačnije na sjevernom Jadranu, osobito na širem riječkom području gdje može pasti malo kiše.
Vjetar slab, u gorskim i sjeverozapadnim krajevima do umjeren jugozapadni i južni, na Jadranu slab do umjeren jugoistočni.
Najniža jutarnja temperatura većinom od 5 do 10, na istoku i u gorju ponegdje i malo niža, na Jadranu između 10 i 15 °C.
Najviša dnevna uglavnom od 15 do 20 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...