U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano te i dalje nestabilno.
Uglavnom na kopnu može pasti malo kiše, a poslijepodne i poneki pljusak praćen grmljavinom, osobito u Slavoniji.
Prema kraju dana pljuskova može biti i na krajnjem jugu.
Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla.
Vjetar na kopnu većinom slab, popodne do umjeren sjeverni.
Ujutro na Jadranu slaba do umjerena bura, popodne zapadnjak i sjeverozapadnjak.
Jutarnja temperatura od 11 do 15, na Jadranu između 15 i 19. Najviša dnevna između 22 i 27 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...