U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Paola Valić Bekić stigla je u prirodno okruženje i pozdravlja ‘fotkom’ na Instagramu s Kvarnera! Paola, inače rođena Riječanka, kako tvrdi uz ‘fotku’, danas je Zagrepčanka, bivša pjevačica i uspješna radijska voditeljica – piše Rijekaonline.hr.
– Meni je odmah, taj čas, čim vidim more, bolje. Ne znam ima li to veze s tim što sam rođena u Rijeci, ne znam … – napisala je uz objavu na Instagramu Paola, a onda ‘podvukla’ pjesnički …
– Ali znam i potpisujem da nema bolje terapije od šuma valova o stijene, lastavica u letu i njihovog međusobnog dovikivanja, cvrčaka u zboru, mirisa bora i soli i plivanja u velikim plavetnilima mora. Zato ti sto put, Meri Cetinić, more hvala … – zaključila je veselo Paola.
Foto: Instagram (Paola Valić Bekić)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...