U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Napisala je Nives Celzijus tek – Day off, odnosno ‘sobodan dan’ na Instagramu i objavila fotografiju u odjevnom predmetu boje kože. Na trenutak nas je zavarala …
A nekako smo uvjereni da ni Vi niste ‘na prvu’ znali reći – ima li što na sebi?
Zar ne!?
Foto: Instagram (Nives Celzijus)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...