U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a na sjevernom Jadranu, u sjevernoj Dalmaciji i gorskim predjelima uz više oblaka ponegdje može pasti i malo kiše.
Na jugu najsunčanije.
Ujutro i prijepodne u unutrašnjosti mjestimice magla i niski oblaci.
Vjetar na kopnu slab do umjeren južni i jugoistočni, a na Jadranu umjereno i jako jugo.
Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom između 15 i 19, a na Jadranu od 19 do 23 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...