U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Danas toplo. U većem dijelu unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a ujutro mjestimice magla ili niski oblaci.
Na Jadranu te u predjelima uz njega pretežno oblačno, mjestimice s kišom, lokalno i pljuskovima s grmljavinom.
Vjetar slab do umjeren jugoistočni, a duž obale umjereno i jako jugo.
Najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 19, na Jadranu od 19 do 23 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (Screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...