Zabava uz dobru glazbu, hranu, vrhunska piva ali i golemi lunapark čeka vas na čak 47 tisuća kvadrata, no djelić onoga što vas čeka ipak smo uspjeli saznati
Jaja su svježa do 28 dana nakon polaganja. Nakon toga, najbolje ih je koristiti samo za pečenje ili kuhanje. Tvrdo kuhana jaja mogu se čuvati u hladnjaku oko dva tjedna, ako je ljuska netaknuta, piše roditelji.hr.
Prvih 18 dana jaja imaju prirodnu zaštitu od bakterija i za to se vrijeme mogu se čuvati izvan hladnjaka. Ako su vam za pripremu slastica kao što je tiramisu potrebna svježa jaja, kao i za pripremu prženih jaja, koristite samo svježa jaja (najviše 18 dana stara jaja).
Foto: Pixabay (ilustracija)
Ovi projekti predstavljaju vrhunac međunarodne znanstvene suradnje u području analitika učenja i umjetne inteligencije, s naglaskom na znanstvenu izvrsnost, odgovornu primjenu novih tehnologija