U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano.
Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla, a tijekom prijepodneva vrlo malo kiše može pasti u Lici.
Slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar će poslijepodne okrenuti na jugozapadni.
Na Jadranu će jaka bura s olujnim udarima postupno slabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak.
Najviša dnevna temperatura između 12 i 17, na Jadranu od 18 do 23 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...