U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posvuda u Hrvatskoj danas će biti većinom sunčano, razmjerno vjetrovito i još toplije.
Na Jadranu i uz njega povremeno više oblaka, a ponajprije je na širem riječkom području moguća kratkotrajna kiša ili poneki pljusak.
Vjetar umjeren do jak jugozapadni, u višim predjelima i s olujnim udarima, a na Jadranu jugo.
Najniža jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu između 9 i 12, a najviša dnevna većinom između 17 i 22 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...