U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti promjenljivo, lokalno uz vrlo malo kiše, a u gorju će biti duljih sunčanih razdoblja.
Na Jadranu djelomice, popodne i pretežno sunčano.
Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a na moru mjestimice i umjerena bura.
Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 16, na Jadranu od 14 do 18 °C.
foto: pixabay (ilustracija)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...